Снимка PexelsΠодобно yвeличeниe нa дaнъцитe щe дoĸapa в xaзнaтa мeждy 2

...
Снимка PexelsΠодобно yвeличeниe нa дaнъцитe щe дoĸapa в xaзнaтa мeждy 2
Коментари Харесай

В САЩ данъците могат да се увеличат рекордно от 1993 година насам

Снимка Pexels

Πодобно yвeличeниe нa дaнъцитe щe дoĸapa в xaзнaтa мeждy 2 и 4 тpилиoнa дoлapa.

Oбмиcля ce и пpeминaвaнeтo ĸъм тaĸca зa изминaти ĸилoмeтpи.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън възнамерява първо огромно федерално нарастване на налозите от 1993 година насам, с цел да финансира икономическата стратегия, основана като продължение законопроектът за облекчение въздействието от пандемията.

За тласъците в размер на 1,9 трилиона $ ще се разчита единствено на държавния дълг като източник на финансиране, само че за идната поддръжка която се чака да бъде още по-голяма няма да бъде по този начин, написа Bloomberg, представени от .

Белият дом е срещу налог върху благосъстоянието. Подобно предложение към този момент беше напряко от сенаторът от Демократическата партия Елизабет Уорън. Но все пак наподобява, че погледът е насочен именно

Повишаването на налозите евентуално ще включва анулация на части от данъчния закон, въведен при Доналд Тръмп през 2017 година, които са в интерес на корпорации и богати лица.

към по-заможните.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР